BMWpoweredkitcars.com

Het adres voor goed sturende, probleemloze sportwagens

 

Volgens veel kenners bestempeld als de allermooiste Ferrari aller tijden is de 250 GT Short Wheel Base van de 60-er jaren.
Onze recreaties laat die tijden herleven en kenmerkt zich door veel stijlelementen van het originele model in onze auto's te laten terugkomen
.

Daarmee is een tijdloos mooie auto geboren die hedendaags gebruiksgemak koppelt aan een exclusief design. Zowel in Coupe als Cabrio leverbaar.

Talloze uitvoeringsopties zijn bespreekbaar.

Voor donorauto's van 1996 en 1997 geldt dat we het gebouwde voertuig laten omkeuren/homologeren bij de RDW zodat hij als BMW Erjee 250 GT in het kentekenregister staat!
 

 

U kunt zelf kiezen welke motorisering U wilt, van de 1.8 met 115PK tot de 3.2 6-cylinder M-versie met 321PK.

Ook bij deze auto geldt dat hij gebouwd wordt afgeleverd op een Z-3 van Uw keuze en U bepaalt zelf welke kleur de auto wordt.
Uiteraard kunnen wij de auto ook compleet gespoten aan U afleveren en diverse accessoires monteren, de keus is aan U
.

Afhankelijk van de gekozen donor kunt u deze exclusieve Coupe al rijden vanaf 
12500 euro. (incl. donorauto) Heeft U een Z-3, dan zijn de ombouwkosten uiteraard lager (v.a. 8950 euro) De cabrio versie is zelfs nog goedkoper.

                                                 

De conversie bestaat uit 10 delen die allen geschroefd/gelijmd worden op de kale BMW body, zonder te lassen of slijpen. Er veranderd dus structureel niets aan de kwaliteit van de donor, sterker nog, bij de coupe schroeven we er een hele subtiele rolkooi in waardoor hij steviger is dan de originele Z-3!

Bij onze 250 GT Coupe versie is te zien dat het niet langer een cabrio is, waardoor ook een donor met een slechte softtop ineens goed bruikbaar is....

Voor donorauto's van 1996 en 1997 geldt dat we het gebouwde voertuig laten omkeuren/homologeren bij de RDW zodat hij als BMW Erjee 250 GT in het kentekenregister staat!

                                                  Recalcitrant eigen logo

 

  Onderstaande originele race versie is verkocht voor 12 miljoen dollar

Deze originele 250 GT SWB is recent voor 8 miljoen US dollar verkocht

 

 

 

 

Ook in blauw heel mooi.....

De auto van Sir Stirling Moss

14 miljoen USD en hij is van jou.

Hoe leuk is het dan om in een soortgelijke auto te rijden voor 1 duizendste van die prijs!!

 

 

 

 

                                                      Bij ons geen steigerend paard maar een bokkende ezel...

 

 

 

 

 

 

 

BMWpoweredkitcars.com is een onderdeel van Erjee Salesconcepts.

KVK inschrijving onder nummer 50955640 te Rotterdam

Geen enkel vergelijk met een originele AC Cobra en/of Ferrari 250SWB is van toepassing, daar het hier een aftermarket product betreft dat geplaatst wordt op een bestaande automobiel.  Voor donorauto's van 1996 en 1997 geldt dat we het gebouwde voertuig laten omkeuren/homologeren bij de RDW zodat hij als BMW Erjee Kobra/250 GT in het kentekenregister staat!